RAM-geheugen upgraden? Houdt hier rekening mee!

Wanneer jij je pc wilt upgraden is een van de eerste verbeteringen waar je aan denkt: het geheugen. In ons vorige artikel gaven we al aan hoe je bepaalt hoeveel RAM-geheugen je nodig hebt, maar waar moet je rekening mee houden als jij je geheugen wilt uitbreiden?

Lees verder

Voordelen van een SSD in je gameconsole

Dat je je pc of laptop kunt upgraden met een Solid State Drive en hoe je dit kunt doen is al bekend. Maar voor de fanatieke gamers onder ons is het natuurlijk ook interessant om je next gen systeem een flinke boost te geven. Door middel van een aantal basis handelingen geef jij je PS4 of Xbox One de kracht die ze verdienen!

Lees verder

Houd je SSD in topconditie! Bekijk onze tips.

We kunnen er niet meer omheen: Met Solid State Drives (SSD’s) laat je je computer sneller werken en verhoog je de prestaties. Een SSD versnelt alles dat schijftoegang vereist; van de opstarttijd van je computer tot aan het laden van applicaties. Om je Solid State Drive geen snelheid te laten verliezen zijn er een aantal tips en tricks die je kunt volgen.

Lees verder

Hoeveel RAM-geheugen heb je nodig?

Als je een nieuwe computer gaat kopen of je huidige pc wilt upgraden, is de hoeveelheid RAM-geheugen één van je aandachtspunten. Want hoeveel RAM-geheugen heb je nodig voor fatsoenlijke systeemprestaties?

Lees verder
Onderdelen die de snelheid van je computer beïnvloeden

Welke componenten in je computer zijn belangrijk voor de snelheid?

Of je nu een nieuwe computer gaat kopen of je bestaande systeem wilt upgraden, het is altijd nuttig om te weten welke onderdelen de snelheid beïnvloeden. Vandaag vertellen we je daarom ook meer over de rol van de processor, intern geheugen en de harde schijf op de snelheid van je systeem.

Lees verder
Pagina 1 van 3123