Boost je systeem met

Intern geheugen

Je RAM-geheugen uitbreiden heeft vele voordelen die je helpen het maximale uit je computer te halen.

Ontdek welke voordelen een upgrade voor jou heeft en welk Crucial intern geheugen het best bij je computer en gebruikswensen past.

Voordelen Onze producten

Waarom je RAM geheugen uitbreiden?

Meer dan alleen basisgebruik

Veel nieuwe computers worden standaard geleverd met intern geheugen voor basisgebruik. Maar ga jij net een stap verder dan een beetje internetten, e-mailen en documenten maken? Dan kan het fijn zijn om je systeem van extra RAM-geheugen te voorzien. Zo blijft je pc soepel in gebruik.

Snelheid

Fanatiek gamen

Met goed gaming geheugen voorkom je haperingen en vertragingen tijdens het spel. Een RAM-upgrade laat je één-op-één reageren tijdens het spel en geeft je de beste spelervaring. Crucial heeft daarom voor gamers de Ballistixlijn: RAM-geheugen dat speciaal ontwikkeld is voor gamers.

Foto- en videobewerking

Werk je vaak met foto- en videosoftware als Adobe Photoshop, Première of InDesign? Dan merk je misschien dat je computer het wel eens zwaar heeft met het uitvoeren van bewerkingen. Door het intern geheugen uit te breiden, krijgt je pc meer ruimte om die bewerkingen uit te voeren.

Veiligheid

Muziek componeren

Net als Adobe-software vereist ook software om muziek te produceren een goed RAM-geheugen. Programma’s als Fruity Loops, Pro Tools en Logic Pro hebben stuk voor stuk baat bij minimaal 8 GB intern geheugen, omdat het vertragingen in de productie voorkomt.

Introductie op intern geheugen

Wat doet intern geheugen precies in je computer? Hoe werkt het samen met bijvoorbeeld je processor en je harde schijf? Bekijk de video voor een korte uitleg over RAM-geheugen.

Je intern geheugen uitbreiden met Crucial

Apple geheugen uitbreiden met Crucial memory

Mac

Speciaal ontwikkeld voor Apple systemen. Van de hoogste kwaliteit.

  • Voor iMac en Macbook
  • Verkrijgbaar in 250 GB en 500 GB
  • Support bij de installatie

Voor Mac

Mac geheugen van Crucial

Server

Wapen jezelf tegen intensieve applicaties zonder dat je garantie vervalt.

  • RDIMM, UDIMM, SODIMM & meer
  • Je behoudt je systeemgarantie
  • Uitgebreid getest

Voor servers

DDR3 of DDR4 geheugen?

Upgrade je systeem

Productconfigurator

Crucial® productconfigurator

Wil je een nieuwe DDR geheugen en wil je zeker weten dat het optimaal in je systeem past? Controleer dan nu via onze Amerikaanse productconfigurator welk geheugen bij jou aansluit.

Ga naar de productconfigurator

Uitgelicht