Enorm krachtige prestaties met de

Crucial MX300 SSD

Verhoog de snelheid, levensduur en efficiëntie van je systeem aanzienlijk met de nieuwste SSD van Crucial voorzien van 3D-NAND.

De prestaties van de MX300 veranderen je opslag in een motor die alles laadt en opslaat wat jij belangrijk vindt.

Meer informatie Bekijk verkooppunten

Snelheid die blijft

Met de MX300 SSD is je systeem binnen enkele seconden opgestart en vlieg je door de belangrijkste applicaties heen. Je pc is nog sneller, heeft een beter uithoudingsvermogen en is efficiënter dan ooit. Bij deze Solid State Drive is de nieuwste 3D NAND flash technologie gecombineerd met het succes van de vorige MX Serie SSD’s.

Waarom de Crucial MX300?

Directe Systeem verbetering

De Crucial MX300 SSD haalt leessnelheden 530 MB/s. Daarnaast loopt de leessnelheid op tot 510 MB/s voor alle bestandstypes. Hierdoor start je razendsnel op, verkort je de laadtijd en versnel je gewenste applicaties met gemak. De Dynamic Write Acceleration technologie maakt tevens gebruik van single-level cell flash geheugen voor extreme snelheid gedurende de levensduur.

Energiezuinig

Efficiëntie staat voorop

De Extreme Energy Efficiency technologie in de MX300 SSD reduceert het actieve vermogensverbruik dat geconsumeerd wordt door je systeem. De accu van je laptop gaat hierdoor langer mee en is 90 keer efficiënter dan een normale hard drive.

Vertrouwen dat blijft

De door Crucial ontwikkelde RAIN-technologie beschermt je gegevens en voorkomt dat je per ongeluk data kwijtraakt die je opgeslagen had. Deze high-end feature verbetert de veiligheid van je opgeslagen data en is toonaangevend in de markt.

Houd je systeem koel

Naast een lager verbruik van je vermogen zorgt De Adaptive Thermal Protection technologie in de MX300 SSD dat je stroomverbruik dynamisch wordt aangepast. Hierdoor wordt de kans op oververhitting in de schijf tot een minimum terug gebracht. Je SSD houdt je systeem koel en waarborgt de levensduur.

10x sneller

Crucial Storage Executive

Deze tool is makkelijk in gebruik en helpt je bij het monitoren en vergroten van de prestaties van je MX300 SSD. Met deze downloadbare tool kun je je systeem updaten naar de laatste firmware en het stelt je instaat om je systeem continu te verbeteren. De laatste versie kun je hier downloaden.

Product specs

Crucial MX300
MX300
Form factors 2.5"
Life Expectancy (MTTF) 1.5 million hours
Warranty Limited three-year warranty
Operating temperature 0°C - 70°C
Firmware User-upgradeable firmware
Compliance CE, FCC, BSMI, C-Tick, VCCI, Kcc, RoHS, China RoHS, WEEE, TUV, UL, SATA-IO
Advanced features Dynamic Write Acceleration, Redundant Array of Independent NAND, Multistep Data Integrity Algorithm, Adaptive Thermal Protection, Power Loss Protection4, Data Path Protection, Active Garbage Collection, TRIM Support, Self-Monitoring and Reporting Technology (SMART), Error Correction Code (ECC), Device Sleep Support
Capacity 275 GB 525 GB 750 GB 1 TB
Endurance 80TB Total Bytes Written (TBW).
Equal to 43GB per day for 5 years.
160TB Total Bytes Written (TBW).
Equal to 87GB per day for 5 years.
220TB Total Bytes Written (TBW).
Equal to 120GB per day for 5 years.
360TB Total Bytes Written (TBW).
Equal to 197GB per day for 5 years.
Sequential Read MB/s 530 530 530 530
Sequential Write MB/s 500 510 510 510
Random Read IOPS 55k 92k 92k 92k
Random Write IOPS 83k 83k 83k 83k
Productfolder Productfolder Crucial MX300 (en)

Alternatief op de MX300

SSD BX200

De Crucial BX200 is speciaal gemaakt voor iedereen die het verschil tussen SSD en HDD wil ervaren. Door gegevens op nieuwe wijze te lezen en schrijven, maakt de BX200 bijna alles op desktops en laptops sneller.

Crucial BX200

Uitgelicht

Houd je SSD in topconditie! Bekijk onze tips.

We kunnen er niet meer omheen: Met Solid State Drives (SSD’s) laat je je computer sneller werken en verhoog je de prestaties. Een SSD versnelt alles dat schijftoegang vereist; van de opstarttijd van je computer tot aan het laden van applicaties. Om je Solid State Drive geen snelheid te laten verliezen zijn er een aantal tips en tricks die je kunt volgen.