Crucial voor kantoor

Met intern geheugen en een SSD van Crucial hoef je nooit meer te wachten op je computer.

Met de juiste upgrade voor je desktop of laptop, start je pc voortaan snel op en gebruik je programma’s vliegensvlug.

Lees meer over Crucial Onze aanraders

Crucial voor business

Snelheid

Snel

Door desktops en laptops te upgraden met Crucial memory en SSD's, start je systeem sneller op. Ook open je grotere programma's met kinderlijk gemak.

Efficiënt

Gebruik je veel verschillende, intensieve software tegelijk? Met een Crucial upgrade gaat het schakelen tussen die programma's voortaan veel beter.

Makkelijk te installeren

Voor de installatie hoef je geen techneuten in dienst te hebben; je kunt het allemaal makkelijk zelf. En heb je toch wat hulp nodig, dan staat onze online support voor je klaar.

Duurzaam

Duurzaam

Het upgraden van je huidige systemen is goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe pc's en servers. Een duurzame oplossing waardoor je systemen langer meegaan.

Wat raden wij je aan?

Crucial Memory servers

Server geheugen

Benut de kwaliteit van je server met een Crucial server memory upgrade. Kies voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.

Server geheugen

Awards & reviews

Uitgelicht

Hoe haal je meer uit je IT-budget?

De meeste IT-afdelingen binnen bedrijven zijn gebonden aan een bepaald budget. Het is vaak een uitdaging om met dit budget te voldoen aan de enorme vragen en eisen die aan een ICT-organisatie gesteld worden tegenwoordig. Of het nu om eenvoudige hardware upgrades gaat of om meer VMs en softwarelicenties verkrijgen, het is essentieel dat je je IT-budget goed benut.